La Cantina di Santadi

La Cantina di Santadi is onze huisleverancier voor typische Sardijnse wijnen. Dit wijnhuis is in 1960 opgericht met een passie voor het produceren van kwaliteitswijnen en respect voor de plaatselijke tradities in de agricultuur. Het wijn huis is te vinden in het zuid-weste van Sardinië, ook wel bekend als de Sulcis. 

De enorme passie voor de traditionele vinificatie in combinatie met de modernste technieken heeft geleidt tot de productie van enkele uitstekende wijnen. Elke wijn is een eerbetoon aan de plaatselijke druivensoort: carignano, vermentino en nuragus.

De wijnen zijn onderverdeeld in classics en excellence wijnen. Waar de classics perfect zijn om mee tot rust te komen na intensieve dag of te genieten van uw vrije dag. Kunnen de excellence wijnen het best worden gecombineerd met een een bijpassend gerecht. Om u hierover te adviseren  is een korte beschrijving bij iedere wijn te vinden. Voor meer advies kunt u altijd terecht bij het enthousiaste team van Il Tonno Rosso. 

U kunt onze wijnen ook online bestellen en bij onze afhaal komen ophalen, op dit moment verzenden wij de wijnen nog niet. U bent ook van harte welkom tijdens onze reguliere openingstijden bij ons in de afhaal om de wijnen te komen bekijken. Of stuur een mailtje naar iltonnorosso@hotmail.com als u graag op een ander moment zou willen langskomen. 

huiswijnen

Classic wijnen

Classic Witte Wijnen

Excellence wijnen

Diverse wijnen